Menu Sluiten

De juridisch adviseurs van Turnstone

beeld: Turnstone

Nieuws over een naam die we NIET hebben bedacht: juridische Adviesbureau Signify is van naam veranderd en heet nu Turnstone. De reden voor de verandering is niet bekend gemaakt, mogelijk heeft het te maken met de naamsverandering van Philips Lighting in hetzelfde Signify. Met mr. Peter van der Wees, een van de partners van Turnstone, hebben we verschillende keren prettig samengewerkt. Hij adviseerde ons onder andere voor Hoe Noem Ik Mijn Tent? en ons komende boek (daarover snel meer). Ook voor merkenrechtelijk advies verwijzen we graag naar dit bureau door.

Succesvol bureau

Het bureau timmert goed aan de weg, zo blijkt uit en citaat uit de toonaangevende branchepublicatie WordTrademarkReview: ‘Turnstone has quickly become a respected firm for trademark prosecution. Its group of hands-on, experienced attorneys demonstrate impressive strategic insight regarding both local and foreign matters. The team has set the highest standards and offers impeccable quality without breaking the bank.’ Mooi als er zo over je wordt geschreven.

Over de naam Turnstone

Er is zoals gezegd niet veel over de naam gecommuniceerd. Wikipedia leert ons dat het de Engelse naam van de steenloper is. Die vogels kennen we als buren van ons vorige bureau in Scheveningen, maar in Amstelveen heb ik ze nog nooit gezien. De naam zal dus vooral slaan op het juridische handwerk en wat dat betreft is het een mooi gevonden associatieve naam met een duidelijke belofte. Oxford English Idioms omschrijft leave no stone unturned als volgt: ‘try every possible course of action in order to achieve something’.

logo turnstone

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van het bureau: www.turnstone.nl.

Geplaatst inNieuws