Titel boek, film, game bedenken

Titels zijn namen met een uitgesproken communicatiedoel: in een sterk competitieve markt moeten ze –meestal in korte tijd– een groot publiek verleiden. Hoenoemik? bedenkt titels voor boeken, (bedrijfs)magazines, films, games en het theater.

Een titel door Hoenoemik? laten verzinnen

Een goede titel trekt de aandacht, spreekt tot de verbeelding en boort zich in je geheugen. Op een subtiele of minder subtiele manier; in zijn eentje of als onderdeel van een cover- of posterconcept; en eventueel samen met een onderregel of tagline.
 Na de bespreking van de opdracht leveren wij een shortlist van titels in verschillende richtingen. Eventueel kunnen we voor de definitieve keuze een (eenvoudig) marktonderzoek begeleiden.
 In sommige gevallen is het belangrijk dat een titel ook als merk in te schrijven is (bijv. met het oog op merchandise). Hiervoor werken we samen met een merkenbureau.

Cover- en posterconcepten (titel + beeld)

We bieden de mogelijkheid om titel en beeld als één geheel door ons te laten ontwikkelen. Hiervoor werken we samen met een art director of grafisch ontwerper. In dat geval presenteren we eerst een schetsronde om vervolgens het definitieve ontwerp uit te werken.

Onze diensten

  • advies
  • voorstellen voor titels in verschillende richtingen
  • voorstellen voor ondertitels en taglines
  • cover- en poster concepten
  • eventueel markt- en merkonderzoek

Meer informatie of een offerte aanvragen

Bel of mail: 0642 038 456 (Wouter van der Land) / hoenoemik@gmail.com