Menu Sluiten

Naamcreatie

Naamcreatie of naamontwikkeling is het verzinnen van namen voor een professioneel doel. Het is een boeiend, leuk, maar complex vak dat veel vragen oproept. Deze website geeft een compleet overzicht van de ins en outs van naamcreatie: van creatieve ontwikkeling tot het beoordelen van merk- en bedrijfsnamen. We volgen trends in naamgeving en presenteren het vaknieuws en wetenschappelijke onderzoekresultaten die raken aan naamcreatie. Mocht je op zoek zijn naar hulp bij het verzinnen van een naam? Ons team staat voor je klaar.

Naamcreatie: het volledige verhaal

Er bestaan veel misverstanden over naamcreatie en zelfs in gerenommeerde dagbladen en tijdschriften verschijnen artikelen waar een verkeerd beeld van het vak wordt gegeven. Deze site is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe het écht zit. We presenteren kennis en achtergronden, maar geven ook tips en adviezen over hoe je zelf een merk- of bedrijfsnaam kunt verzinnen. Browse door het menu of lees bijvoorbeeld onze pagina’s over:

 

Bezoek onze webshop voor de beste boeken over naamcreatie.
Bezoek onze webshop voor de beste boeken over naamcreatie.

Hulp bij naamontwikkeling

Hoe noem ik? wordt gemaakt door ervaren naamcreatieven en ondersteund door andere deskundigen op het gebied van merken- en handelsnaamrecht, marketing & merkstrategie, logo-& huisstijlontwikkeling en marktonderzoek. Ben je op zoek naar advies, een second opinion of wil je naamcreatie uitbesteden of door ons laten begeleiden? Bel ons.

 

HUUR ONS IN VOOR NAAMCREATIE
BEL 0642 038 456