Menu Sluiten

Naam zorginstelling of zorgdienst bedenken

Juist in de zorgsector is de namen voor je organisatie belangrijk. Hij moet vertrouwen scheppen en je bouwt er in jaren een reputatie mee op. Naamgevingsbureau Hoenoemik? helpt om een naam te vinden die alle doelgroepen aanspreekt: zorgprofessionals, het werkveld en niet in de laatste plaats cliënten en hun omgeving.

Ervaring naamontwikkeling zorgsector

Als naamgevingsbureau kennen we de zorg goed. We bedachten o.a. namen voor verschillende zorgdiensten en voor een samenwerkingsverband van ziekenhuizen. Bij grotere zorgorganisaties zijn vaak verschillende interne partijen bij de besluitvorming betrokken. We hebben de ervaring om alle lagen in het creatieve proces te betrekken. Zo ontstaat vanaf het begin een breed draagvlak.

Diensten

We verzorgen het traject van namen bedenken van start tot finish. Het begint met een kennismakingsgesprek waarin we de opdracht bespreken. In drie ronden werken we vervolgens toe naar de naam die in alle opzichten sterk is en voor iedereen goed voelt. Een goede naam is ook juridisch helemaal in orde. Wij zijn geen juristen, maar kennen de weg om ook op dit punt voor de beste naam te kiezen. We werken daarvoor uiteraard ook samen met merkenrechtspecialisten.

Onze diensten:

  • Naamontwikkeling voor zorglocaties en zorgorganisaties
  • Naamontwikkeling voor zorgdiensten
  • Workshops voor naamontwikkeling
  • Begeleiding eventueel juridisch onderzoek en marktonderzoek

Bel of mail voor meer informatie

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte opvragen? Bel 0642 038 456 (Wouter van der Land) of mail naar hoenoemik@gmail.com.
vind een organisatienaam waar je je goed bij voelt