Menu Sluiten

Een naam voor een café bedenken

Zoek je een bedrijfsnaam voor een nieuw café of andere horecagelegenheid? De gids Hoe noem ik mijn tent? geeft je alle kennis en inspiratie die je nodig hebt. Prijs: €14,00. Te bestellen bij Bol.com. Verzending is gratis.

Complete gids om een sterke cafénaam te vinden

hoenoemikmijntent-cover-thumbHoe noem ik mijn tent? is een echte doe-het-zelf-gids voor het vinden van een bedrijfsnaam. Wat maakt de ene naam beter dan de ander? Op welke juridische zaken moet je letten? En hoe ga je creatief aan de slag? Het boek geeft tientallen voorbeelden uit de internationale horeca. Loop je vast bij het brainstormen? Een zeer uitgebreid overzicht van naamstijlen helpt je een naam te vinden met een meerwaarde voor je zaak.

Inhoud van het boek

De gids behandelt in zeven korte hoofdstukken alle aspecten van naamgeving. De inhoud in het kort:

  • Wat maakt een bedrijfsnaam goed? En wat zijn echte missers?
  • De juridische aspecten van handelsnamen en merknamen
  • Creatieve tips & trucs
  • Bijlage: overzicht van naamstijlen met talloze voorbeelden

Bestel vandaag nog

Hoe noem ik mijn tent? is te bestellen bij Bol.com. Verzending is gratis.