Menu Sluiten

Merknaam verzinnen

Hoe noem ik? is dé gids voor wie een merknaam wil bedenken of daar ondersteuning voor zoekt. Je vindt hier alle informatie over het verzinnen van merknamen: van trends tot naamstijlen en van wetenschappelijk onderzoek tot juridische achtergronden van merken. Ons team staat voor je klaar voor naamcreatie, workshops voor naamontwikkeling en strategisch advies.

Complete gids voor de ontwikkeling van merknamen

Over merknamen wordt veel onjuiste informatie gepubliceerd en dat was voor ons de reden om deze website te beginnen. Naamcreatie is een complex onderwerp, waar veel verschillende vakgebieden samenkomen. Wie zelf een merknaam wil verzinnen vindt hier onder andere:

Hulp bij naamcreatie

Het team van Hoe noem ik? bestaat uit ervaren naamcreatieven en we werken samen met andere deskundigen op het gebied van o.a. merken (merkstrategie), intellectueel eigendomsrecht en onderzoek naar merken en merknamen. Uniek is dat we voor opdrachtgevers ook zelf software op maat voor het verzinnen van merknamen schrijven. De ontwikkelingen op dit gebied gaan de laatste jaren snel en naamcreatie kan profiteren van nieuwe beschikbare hulpmiddelen op het gebied van kunstmatige intelligentie en taal. We bieden:

  • Naamcreatie voor merknamen
  • Workshops voor het verzinnen van merknamen
  • Beoordeling van merknamen (procesbegeleiding en marktonderzoek)
  • Strategisch advies
  • Software-ontwikkeling