Menu Sluiten

Bedrijfsnaam verzinnen

Een sterke bedrijfsnaam verzinnen is niet het eerste agendapunt voor een nieuwe onderneming. Maar een goede naam kan een grote bijdrage leveren aan een succesvolle start. Hoenoemik? helpt je een bedrijfsnaam te vinden met een duidelijke meerwaarde voor je onderneming.

Een creatieve bedrijfsnaam kan het verschil maken

Een naam die past bij je markt en beschikbaar is als handelsnaam en merk is niet moeilijk te vinden. Maar daarmee ben je er niet. Een sterke naam heeft verschillende goede punten: hij is gemakkelijk te onthouden, roept positieve associaties op, vormt de basis van een goed beeldmerk, klinkt prettig en zegt iets over waar je voor staat. Zo’n bedrijfsnaam is moeilijker te verzinnen, zeker in drukke, internationale markten.

Hoenoemik? helpt je aan een bedrijfsnaam met meerwaarde

Het is ons specialisme om die uitdaging aan te gaan. In een kort, maar intensief en interactief traject gaan we op zoek naar een naam die alles heeft. Onze diensten:

  • Advies
  • Bedrijfsnaam ontwikkelen (presentatie van een sterke shortlist)
  • Begeleiding juridisch onderzoek en marktonderzoek
  • Workshop voor het verzinnen van een bedrijfsnaam

Meer informatie of een offerte aanvragen

Sta je op het punt een onderneming op te richten en zoek je een naam die je verder helpt? Bel of mail ons vrijblijvend: 0642 038 456 (Wouter van der Land) / hoenoemik@gmail.com.